Klinika jonë ofron shërbime me profesionalitet të lartë në fushën e estetikës dentare, kirurgjisë orale, implantologjisë së avancuar dhe ortodoncisë. Me qëllim për të ofruar shërbimin më të mirë, përkujdesemi shumë për përditesimin profesional në njohuritë shkencore.

KENI PROBLEME SERIOZE DENTARE?

Këto janë vetëm disa raste që ne kemi zgjidhur në mesin e mijëra pacientëve në të kaluarën që kanë humbur plotësisht dhëmbët për shkak të piorresë, asaj që dikur quhej sëmundja periodontale, apo aksidente rrugore apo gabime nga dentistë të tjerë. Shumica e pacientëve që vijnë në klinikën tonë kanë proteza të palëvizshme ose nuk kanë më dhëmbë dhe nëpërmjet implanteve tona dentare me Garanci 10 Vjecare ata marrin të gjithë dhëmbët e tyre dhe gjejnë sërish buzëqeshjen dhe lumturinë e tyre.

Per dhembe te shendetshem

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.